LS 37 tiirismaa (02/06/2015)
Category: Training
Distance: 6.47 km
Time: 53:25
Average HR: 154
Maximum HR: 164
15 rasti väärässä paikassa
Hide comments (4)
Ratamestari: Gps-käyrälyä ja kolmelta kiveltä on tarkistettu, että rasti oli oikealla paikalla. Kartta ei rinteessä pidä täysin paikkaansa.
asiakas on aina oikeassa: Huh onneksi meni suht jiiriin etten avautunut suuremmin, kun voikin olla julkista tietoa ;)
Muuten oli niin hauska/hyvä rata, että ylitti julkaisukynnyksen, kiitos. 194 m oli noususumma ja sekös alkoi sairasteluiden jälkeen tuntumaan pohkeissa. 18. rasti oli hyvä, kun kuljin sen kautta tullessa kisapaikalle niin en sitten enää viitsinyt suunnistaa sille, oppia sekin.
asiakas on aina oikeassa: niin joo tosiaan varmaan oli oikeassa ei vaan löytynyt ihan siitä mistä oletin ja gps-käyräkin oli hiukan epämääräinen siitä kohtaa niin arvelin lipsahtaneen säteen verran sivuun
Ratamestari: Hyvä, että rata miellytti. Nousua tuohon tulee väkisin aika runsaasti. Ensin oli suunnitelmissa laittaa 15. rasti ennen vihreää lähekkäin oleviin isoihin kiviin, itse asiassa itäisempään. Maastossa en läntisempää isoa kiveä edes löytänyt, joten hylkäsin ajatuksen. Ympyrän sisäpuolella olevan ison kiven kohdalla meni myös kivikkoinen rinne, joka oli hyvin samanlainen kuin rastinotko. Kartassa ei tosin kivikkoa karttaan ole laitettu. Rastiympyrän luona ei oikein löytynyt selvempää rastipaikkaa kuin mihin laitoin. En halunnut laittaa selkeään notkoon enkä liian lähelle 14. rastia.
Post new comment
Save
 
LS 37 tiirismaa (02/06/2015) LS 37 tiirismaa (02/06/2015)